home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
DAC— Zsolna az M4 Sporton
MTVA
2017.08.16.
LXXII. évf. 33. szám
DAC— Zsolna az M4 Sporton

Különleges sporteseménnyel is ünnepel az M4 Sport az Államalapítás ünnepén – élőben a Dunaszerdahely DAC— Zsolna összecsapás augusztus 20-án

Történelmi jelentőségű megállapodást kötött a közmédia: a Felvidék legfontosabb labdarúgóklubjának mérkőzéseiből legalább négyet közvetít élőben az M4 Sport. Az első mérkőzés a DAC—Zsolna augusztus 20-án, 18.30 kor lesz látható az M4 Sporton, a Magyar Államalapítás ünnepén. A további három mérkőzés a közmédia által szabadon választható lesz.

Büszkék vagyunk arra, hogy az MTVA egyre természetesebben teljesíti alapításkor kitűzött küldetését, és beszámol, hírt ad, tudósít a határon túli magyarság jeles kulturális-, közéleti-, vagy éppen sporthíreiről. Arra külön büszkék vagyunk, hogy Magyarország születésnapját, az Államalapítást egy különleges sporteseménnyel is megünnepelhetjük az M4 Sporton, és ezzel egészítjük ki azt a színes közvetítés-sorozatot, amellyel napközben a Dunán, az M1-en és a Duna Worldön készülünk a teljes Kárpát-medencéből.” — értékelte a történelmi megállapodást Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..