home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Csütörtöktől férfi kézilabda-világbajnokság az M4 Sporton!
MTVA
2019.01.09.
LXXIV. évf. 2. szám
Csütörtöktől férfi kézilabda-világbajnokság az M4 Sporton!

Január 10. és 27. között kerül megrendezésre 2019 egyik legnagyobb sporteseménye, a férfi kézilabda-vb.

Az M4 Sport és az m4sport.hu a magyar válogatott összecsapásai mellett a világbajnokság összes mérkőzését élőben közvetíti. Fontos újdonság, hogy az m4sport.hu oldalon nem csak élőben követhetik a világbajnokság összes találkozóját, hanem a mérkőzéseket vissza is nézhetik.

A torna nyitómérkőzését Hajdú B. István kommentálásával követhetik a nézők. Január 10-én a koreai válogatott a társházigazda Németország együttesével játssza a nyitányt 18:15-től. Ezt követően átlagosan napi három mérkőzést közvetít az M4 Sport csatorna, amely a hétköznapokon ötször jelentkező Sporthíradóban részletesen foglalkozik a vb történéseivel, kiemelten koncentrálva hazánk válogatottjára. A magyar válogatottat egy stáb is elkíséri, így a szurkolók első kézből tudhatják meg a legfrissebb híreket, hallgathatják meg az érintetteteket a történésekkel kapcsolatban.


Fotó: keziszovetseg.hu

A vb kommentátori csapatát Hajdú B. István, Székely Dávid, Lukács Viktor, Knézy Jenő, Ujvári Máté és a helyszínről jelentkező Varga Ákos alkotja. 

A csoportkör mérkőzéseit Koppenhágában játssza a magyar válogatott, továbbjutás esetén Herningben jön a folytatás, az elődöntő mérkőzéseire pedig Hamburgban kerül sor. A vb-döntőt január 27-én rendezik, 17:30-tól. A világbajnokság győztese kijut a tokiói olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig részt vehetnek a 2020 tavaszán sorra kerülő olimpiai selejtezőn.

 

A magyar válogatott csoportmérkőzései:
01.11. 18:00 Argentína – Magyarország (M4 Sport)
01.13. 18:00 Magyarország – Angola (M4 Sport)
01.14. 15:30 Magyarország – Katar (M4 Sport)
01.16. 18:00 Magyarország – Egyiptom (M4 Sport)
01.17. 20:30 Svédország – Magyarország (M4 Sport)

 

A világbajnokság a 2020-as tokiói olimpia miatt is kiemelt esemény nemzeti csapatunk számára, mivel a legkönnyebb utat a vb jelenti az olimpiai kvalifikációs tornára.

A januári világbajnokság közvetítését követően is az M4 Sport marad az otthona a nemzetközi csúcskézilabdának, hiszen egészen 2025-ig, a következő négy női és négy férfi kézilabda vb-t is a csatorna hozza majd el Magyarországra!

A kézilabda-világbajnokság promó-videóit ide és ide kattintva tekintheti meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..