home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Csodasarok a tiszaszentmiklósi gyerekeknek
Tóth Lívia
2016.12.15.
LXXI. évf. 50. szám
Csodasarok a tiszaszentmiklósi gyerekeknek

Negyedik alkalommal hirdette meg a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a határon kívüli 6-10 év közötti óvodás és kisiskolás gyermekek számára a Miénk a város! nevet viselő Csodasarok-programot.

A négy hétig tartó játéknak az idén mintegy kétezer résztvevője volt az egész Kárpát-medencéből. A délvidékiek kiemelkedő eredményt értek el, ugyanis az ötven Csodasarokból huszonegy Vajdaságba került.

Az idei első Csodasarkot Pirityiné Szabó Judit, a Nemzetpolitikai Államtitkárság Főosztályvezetője és Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke adta át Tiszaszentmiklóson, a Dr. Tihomir Ostojić Általános Iskolában.

Szabó Attila fotói a helyszínen készültek.Összefoglalónkat a december 21-ei Bánáti Újságban olvashatják.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..