home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Csodabogarak az M2 gyerekcsatornán
MTVA
2019.11.13.
LXXIV. évf. 46. szám
Csodabogarak az M2 gyerekcsatornán

Új animációs filmsorozat, az Apolló és a csodabogarak érkezik az M2 gyerekcsatornára november 25-én.

Antoon Krings nagysikerű könyvén (eredeti címén Drôles de Petites Bêtes) alapuló sorozat bájos bogarai egy varázslatos kertben élnek, ahol az élet sohasem unalmas. A hol vidám, hol szomorkás, hol kedves, olykor mérges bogaraknak mindig van megoldandó problémájuk. Ám csetléseik, botlásaik közben is szerethetőek. Hozzájuk csatlakozik Apolló, a csupa szív kis tücsök, aki hamar megtalálja a kert apró lakóinak szívéhez vezető utat, a gondjaikra a megoldást, a bánatukra a gyógyírt. Segít, amikor szükség van rá. A varázslatos kert kis lakói lassan mind hozzá fordulnak segítségért: Wendy, a látszólag gonosz és utálatos darázs, Larry, a kis tetű vagy éppen Inkognitó, a kártevő. Apolló pedig a maga hatalmas szívével, csavaros eszével, finom modorával és nyugodt hozzáállásával bebizonyítja, hogy helye van a sok-sok csodabogár között.

A legkisebbeket nemcsak a csodálatos kert és a benne élő bogárkák, hanem a kedves énekek, fülbemászó dallamok is elvarázsolják, és bizony minden történet azt igazolja, hogy a legtöbb dologra van megoldás – csak hozzáállás kérdése. A francia sorozat csodabogarai életébe hétköznaponként 19.25-től kukkanthatnak be kicsik és nagyok a reklámmentes M2 Gyerekcsatornán.


Apolló és a csodabogarak — november 25-től 19.25-ös kezdettel az M2 gyerekcsatornán

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..