home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Csézy nemcsak énekes, igazi háziasszony is
MTVA
2021.05.28.
LXXVI. évf. 21. szám
Csézy nemcsak énekes, igazi háziasszony is

Mindig is fontos volt Csézynek, hogy az éneklés mellett háziasszony is legyen. Mivel a koncertezés visszaszorult a pandémia miatt, erőit átcsoportosította a ház körüli teendőkre, de ha kellett besegített férje cégénél is. Az énekesnő a Duna Televízió Család-barát műsorában azt is elárulta Rátonyi Krisztának és Fehérvári Gábor Alfrédnak, hogy milyen tervei vannak zenei téren.

„Nagyon sok ember halálát okozta a koronavírus-járvány, nekünk hálát kell adnunk azért, hogy egészségesek vagyunk, hogy tervezhetünk, hogy van jövőképünk. Bízom benne, hogy a pandémia végén járunk, úgyhogy maradék kis erőnket össze kell szedni és kibírni még egy kicsit” – fogalmazta meg érzéseit Csézy a közmédia Család-barát című műsorában, azzal kapcsolatban, hogy az énekesek, zenészek életébe remélhetőleg mihamarabb visszatér a közönség előtti koncertezés.

Az énekesnő az elmúlt egy évben sem ült nyugton, erőit a ház körüli teendőkre összpontosította.

Fotó MTI Fotó: Kollányi Péter

„Nagyon szeretek háziasszony lenni és az is vagyok az éneklés mellett. Számomra mindig fontos volt, hogy főzzek, hogy a ház rendben legyen és mindig nagy örömet okoz, ha szépül a kert. Igaz mindez akkor volt igazán jó, mikor a házias munkák szimbiózisban voltak az énekléssel” - mesélte Csézy, aki a kertészkedés mellett, ha kellett, besegített férje cégénél is.

Persze zenei téren is zajlik Csézynél a munka, amely kapcsán az énekesnő sejtelmesen csak annyit árult el, hogy több vasat tart a tűzben.

A beszélgetés IDE kattintva 60 napig újranézhető a MédiaKlikk felületén. A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..