home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Csendes, tiltakozó séta Topolyán
2023.10.19.
LXXVIII. évf. 42. szám
Csendes, tiltakozó séta Topolyán

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, október 18-án Topolya Község Szociális Központja elvitte a négyéves Martinát az őt eddig nevelő Ozorák család otthonából.


Fotó: Facebook

A családot támogató pogárok aznap délután és a következő napokban is csendes sétát szerveznek, amely a topolyai posta épülete elől indul. Az első napon többnyire kisgyermekes családok jöttek el, és a megmozdulás szervezőinek kérésére, mindenki hozott egy-egy plüssállatot. Az érdeklődőket ma 17 órára várják.

A séta az Együtt a kislányért Facebook-csoport segítségével szerveződik, és a kezdeményezők hangsúlyozzák, az Ozorák családnak nincs köze a tiltakozáshoz, nincsenek a szervezők között.

Időközben a csoportban megjelent egy bejegyzés, hogy Szabadkán is megszervezik a tiltakozó sétát.

Forrás: Együtt a kislányért Facebook-csoport

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..