home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Csatlakozzunk mindannyian, ez nemzeti ügy!
Fehér Márta
2019.04.05.
LXXIV. évf. 14. szám
Csatlakozzunk mindannyian, ez nemzeti ügy!

Pásztor István nyilvános felhívást tett közzé az európai parlamenti választások kapcsán A május 26-ai európai parlamenti választások apropójából tartott sajtótájékoztatót Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. A www.mindannyian.rs honlapon bárki csatlakozhat a mozgósítási kampányhoz — jelentette be.

— Vannak olyan kérdések és pillanatok, amikor közösen meg kell próbálnunk túllépni a különbségeken, vannak olyan időszakok, amikor ezeket félre lehet és félre is kell tenni. Ez most egy ilyen pillanat. Egy nyilvános felhívást szeretnék tenni, és azt szeretném kérni mindenkitől, aki számára fontos a nemzet ügye, a magyar közösség ügye, hogy csatlakozzon! Szeretném felkérni az intézményeket, egyesületeket, civil szervezeteket, egyházi szervezeteket, vállalkozókat és vállalkozásokat, egyéneket, közéleti szereplőket és egyszerű polgárokat, hogy honlapunkon egy egyszerű mozdulattal csatlakozzanak ehhez a mozgósító kampányhoz! Az, hogy ki kire fog szavazni, mindenkinek a magánügye, de az, hogy erőteljesen buzdítsuk mindannyian a közösség tagjait, hogy ebben a választásban vegyenek részt, az közös ügy. Teremtsünk együtt egy olyan hangulatot, amely megalapozza a magas választási részvételt — kérte a VMSZ elnöke, hangsúlyozva, hogy a május 26-ára kiírt magyar EP-választás az elmúlt évtizedek legfontosabbja, és a közösség abban érdekelt, hogy az Európai Parlamentben egy erőteljes, tekintélyes magyar érdekképviselet legyen, melynek gerincét, a túlnyomó politikai erejét a nemzetileg elkötelezett politikai erők képviselik.

  A témával bővebben lapunk következő, április 10-ei számában foglalkozunk.

Szalai Attila felvételei

 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..