home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Csantavérnek is vannak világbajnokai!
2005.06.22.
LX. évf. 25. szám
Csantavérnek is vannak világbajnokai!

2005. május 26-ától 29-éig Győr (Magyarország) volt a házigazdája az idei moderntánc-világbajnokságnak. A vb-t az olaszországi IDF szervezte immár harmadik alkalommal.A csantavéri Kozmix Táncklub is részese lehetett a versenynek. 23 lány volt a csapatban, s négy koreográfiában indultak, a 1...

2005. május 26-ától 29-éig Győr (Magyarország) volt a házigazdája az idei moderntánc-világbajnokságnak. A vb-t az olaszországi IDF szervezte immár harmadik alkalommal.
A csantavéri Kozmix Táncklub is részese lehetett a versenynek. 23 lány volt a csapatban, s négy koreográfiában indultak, a 16 országból érkezettek nem akármilyen mezőnyében. Mivel még nem vettek részt ilyen rangos megmérettetésen, nagy volt az izgalom a lányok körében, de a hosszú út és a tikkasztó meleg sem tántorította el őket a jó szerepléstől. A verseny legizgalmasabb része mindig az eredmény várása volt. Hol ugráltak örömükben a lányok, hol búslakodtak. De térjük a lényegre: a funky small group youth kategóriában világbajnokként végzett a Kozmix. A disco dance formáció youth kategóriában a negyedik helyet szerezte meg, a hip-hop formáció youth mezőnyben pedig az ötödik helyet tudhatja magáénak. A hip-hop duo youth versenyszámban Kozma Violetta és Angyal Lilla a hatodik hellyel dicsekedhetnek.
Azt hiszem, hogy egy kezdő klubnak ezek kitűnő eredmények, hiszen egy éve dolgoznak nehéz feltételekkel.
Köszönettel tartozunk a Szabadkai Önkormányzatnak, a csantavéri helyi közösségnek, a Grafoproduktnak, a Szabadkai Rádiónak és sorolhatnám még... Köszönet mindazoknak a kisvállalkozóknak és jóakaratú embereknek, akiknek a segítségével eljutottak ezek a gyerekek a versenyre és büszkén állhattak a dobogó legfelső fokán.
(Kozmix)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..