home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Csantavéri hittanosok képviselték Vajdaságot Mága Zoltán újévi koncertjén
2019.01.03.
LXXIV. évf. 1. szám
Csantavéri hittanosok képviselték Vajdaságot Mága Zoltán újévi koncertjén

Felejthetetlen élmény részesei lehettek a csantavéri hittanosok, akik Puby atya szervezésében eljutottak Mága Zoltán emlékezetes újévi koncertjére január 1-jén. Útközben, a szegedi Dómban részt vettek egy szentmisén, hogy az Úr áldását kérjék az előttük álló évre.

A gyermekek számára életre szóló emlék marad, hogy a népszerű hegedűművésszel együtt állhattak a pazar színpadon 13 000 néző előtt. Mága Zoltán mellett Ördög Nórával is fényképet készítettek, illetve közelről láthatták a színpadra velük együtt lépő nagy sztárokat: Nyerges Attilát, Sümegi Esztert, Bodrogi Gyulát, Eperjes Károlyt, Balázs Fecót, Molnár Piroskát, Haumann Pétert, Caramelt és az orosz—izraeli származású, világhírű hegedűművészt, Shlomo Mintz urat. A nyolc, népviseletbe öltözött vajdasági diák együtt énekelt számos helyi, illetve felvidéki, kárpátaljai és erdélyi társával több műsorszámban.

Budemac Krisztián: — Nekem nagyon tetszett, hogy számos híres emberrel találkozhattunk, és ennyien néztek bennünket. A ránk szegeződő számtalan tekintetben hihetetlen kedvességet és szeretetet éreztem.

Geler Noel: — Nagyon izgultam, amikor a telt stadionban elkezdődött a műsor, mert ilyen sok ember előtt még soha nem kellett megjelennem. Úgy érzem, hatalmas szerencsém volt, hogy ott énekelhettem a színpadon.

Oláh Orsolya: — A sok mozzanat közül a legnagyobb élmény számomra az volt, hogy személyesen találkozhattam Ördög Nórával!

Huszár Andor: — A fellépés előtt nagyon izgultam, a barátaimmal együtt viszont sikerült legyőzni a félelmeket. Jó volt ilyen híres emberek mellett énekelni.

Páncsity Diana: — Nagyon örülök, hogy eljutottam erre a koncertre! Ilyen show-műsort még csak a televízióban láttam. Az első színre lépésünk alkalmával majdnem kiugrott a szívem az izgalomtól. A második és a rákövetkező jeleneteknél már nem is izgultam annyira. A végére viszont nagyon kifáradtam.

Angyal Rebeka: — Nagyon élveztem, amikor leengedték a lufikat, meg amikor a színpadot füst és tűzijáték töltötte be. Az egész koncert nagyon tetszett, egy kicsit izgultam is, mert ennyi ember előtt még nem léptem fel. Érdekes volt, hogy népszerű színészeket és énekeseket láttam. Nagyon jól éreztem magam, csak egy kicsit kifáradtam.

Pesti Emese: — Még amikor elindultunk, és kerestük az Aréna bejáratát, akkor sem fogtam fel, hogy mekkora helyen, mennyi ember előtt fogunk állni. Nagyon izgalmas volt, már ahogy beléptünk, és láttuk Mága Zoltánt a színpadon próbálni. Mindenki sürgött-forgott, teljesen filmbe illő pillanatokat éltem át. Felejthetetlen marad számomra ez az esemény! Olyanokkal állhattam színpadon, olyanokkal énekelhettem együtt, akikre rengetegen felnéznek. Láttam a nézőkön, hogy a meghatottság könnyei szöktek a szemükbe. Hihetetlen, hogy én is részese lehettem annak, amit sok-sok ezer ember csodálva nézett.

Hajdú Sándor: — Mága Zoltán előadásait, műsorait már láttam a tévében, viszont mindezt élőben megtapasztalni, ott állni mellette, énekelni a műsorában… felejthetetlen élmény számomra. Szívből harsogtuk a Himnuszt, a Nélküled című dalt, az Örömódát, Kodály Esti dalát, hiszen a mi kis kórusunk egy része, a csantavéri Vox Angelica képviselte a Délvidéket. Nagyon rendesek voltak a szervezők, mindent részletesen elmondtak, és társalogni is lehetett velük. Izgalmas volt a főpróba, de amikor elkezdődött a műsor, lenyűgöztek a fények, a lángcsóvák, a pirotechnikai eszközök, az óriási tapsvihar. Két nappal ezelőtt ünnepeltem a szülinapom, én ilyen szép ajándékot még sosem kaptam. Köszönöm!

Az újévi koncertet tizenegyedik alkalommal szervezte meg Mága Zoltán hegedűművész. A vajdasági gyermekeknek először nyílt alkalmuk vele énekelni ezen a jeles eseményen.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..