home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Csantavér, Kispiac és Padé...
HNO
2015.04.18.
LXX. évf. 15. szám
Csantavér, Kispiac és Padé...

Szabadkán megtartották az Általános Iskolások Művészeti Vetélkedőjét. A felsős színjátszók versenyére a Kosztolányi Dezső Színházban került sor. Nyert a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola angol nyelvű előadása, második a kispiaci Október 10-e Általános Iskola, 3. pedig a padéi Szervó Mihály Általános Iskola.

A Körmöci Petronella, Brestyánszki Boros Rozália és Mezei Zoltán összetételű zsűri döntését alaposan megnehezítették a kiváló előadások, melyekbe ezúttal is nagy munkát fektettek a diákok és a felkészítő tanárok. „Nagy dolog a mai világban — amikor mi felnőttek nehezen élünk, a gyermekeink pedig le vannak terhelve az iskolában — valaki a szabadidejét áldozza arra, hogy színházzal foglalkozzék.” — mondta Petronella az értékelésében.

Íme néhány fotó a díjazottakról, a zsűriről, a közönségről...





A kispiaciak

A padéiak

A csantavériek

A legjobb színész

A legjobb színésznő


Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..