home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Családok, történetek a Kossuth Rádióban!
MTVA
2018.03.01.
LXXIII. évf. 9. szám
Családok, történetek a Kossuth Rádióban!

A Családok, történetek – családban élni könnyebb című magazin kiemelt helyen foglalkozik a Családok éve programsorozattal a Kossuth rádióban.

A Családok, történetek című rádiós magazinműsor készítői nagy súlyt fektetnek arra, hogy a család a társadalom legfontosabb egysége. Olyan „szövetség”, amelyben az emberek együtt élnek, gyermeket nevelnek, szüleikről gondoskodnak, s amely sok örömmel, de komoly felelősséggel is jár.

A műsor megmutatja, hogy baj esetén a családtagok, hozzátartozók segítsége milyen sokat jelent. Legyen szó betegségről, függőségről, valamiféle kirekesztettségről, a család biztos hátteret nyújt, amelynek segítségével szembe tudunk nézni a legnagyobb kihívásokkal is, továbbá megvalósíthatjuk céljainkat, álmainkat. A műsor a Családok éve programsorozat eseményeivel is foglalkozik, továbbá tartalmas családi programokat is ajánl a hallgatóknak.

A következő részben bemutatnak egy kecskeméti nevelőszülőt, aki krízishelyzetből kimentett gyermekek családba kerülését segíti, megszólalnak továbbá pécsi önkéntes nagymamák és nagypapák is, akik kisgyermekes családoknak nyújtanak segítséget. Több érdekes téma mellett szó esik a Cseppkő Gyermekotthon programozni tanuló nebulóiról és a babás múzeumlátogatásról is.


Családok, történetek minden szombaton 9.06-tól a Kossuth Rádióban!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..