home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Családi programok, horgászbarát szálláshelyek
x
2013.07.03.
LXVIII. évf. 27. szám
Családi programok, horgászbarát szálláshelyek

Turizmus Martonos határában a Tandari-szálláson

A Metalmania Kft. a turizmus területén is kiváló szolgáltatásokat nyújt a Martonos határában megépült Tandari-szálláson a Fishmania-tó horgászparadicsomában, ahol felejthetetlen hétvégi családi horgászatra és pihenésre, családi és céges találkozókra, születésnapok, névnapok és más évfordulók megünneplésére van lehetőség. A tóban gazdag halállomány, a parton pedig kényelmes szállás, felkészült horgászvezetők, kapcsolódó családi programok, csend, nyugalom és háborítatlan természet várja a látogatókat.

А horgásztó meseszép, tiszta és rendezett környezete, megvilágítása lehetőséget ad romantikus sétákra is. Az ízléses, rusztikus stílusban megépített főző- és sütőhelyeken pedig a látogatók kibontakoztathatják gasztronómiai képességeiket, akár a tóból frissen kifogott halat is elkészíthetik.
A napozás és strandolás szerelmeseinek minden feltétel adva van a kikapcsolódásra, a kalandozást kedvelők a tavat körbejárva, gyönyörködhetnek a végeláthatatlan járás élővilágában, megcsodálhatják a ritka és a szigorúan védett növényeket.

A tó környékének felfedezésére kerékpáron, gyalogosan vagy lóháton indulhatnak. A martonosi Tandari-szállás és a Fishmánia horgásztó kiválóan alkalmas sátortáborozásra, ezenkívül 80 személyes fedett skanzen és 170 személyt befogadó etno-étterem, vendégszobák, faházak, labdarúgópálya és gyermekjátszótér áll rendelkezésre. A terület aktív pihenésre és kikapcsolódásra, valamint különböző családi programok, versenyek, előadások, képzések szervezésére is alkalmas.

A horgászcsapat önfeláldozó, fiatal tagjai önkéntes gondnoki és halőrszolgálatot látnak el a tavon, így minden kérdés megoldásában szakemberek állnak a látogatók rendelkezésére, ügyelnek a tó házi rendjének betartására. Lehetőség nyílik a horgászfelszerelések, csalik és egyéb eszközök bérlésére, fakultatív programok szervezésére. A vállalat nagy hangsúlyt helyez a környezetvédelemre, az elmúlt években megközelítőleg 17 ezer facsemete és örökzöld növény került földbe a tó közvetlen környezetében.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..