home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Családi pótlék
(—)
2013.04.10.
LXVII. évf. 15. szám

Akiknek jár családi pótlék, kérelem benyújtása nélkül jogosultak a támogatott energiafogyasztói státusra, azon adatok alapján, amelyekkel a szociális ügyekben illetékes minisztérium rendelkezik...

A támogatott energiafogyasztókról szóló kormányrendelet (az SZK Hivatalos Közlönyének 27/2013 száma) és Szabadka Város Közigazgatási Hivataláról szóló rendelet 21. szakasza (Szabadka Város Hivatalos Lapjának 6/2010 száma) alapján Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának társadalmitevékenység-ügyi titkársága ÉRTESÍTI a Szabadka város területén élő polgárokat (családokat), akik családi pótlékra jogosultak (a társadalmitevékenység-ügyi titkárság által kiadott, áprilisi családi pótlékról szóló jogerős határozattal rendelkezők), hogy kérelem benyújtása nélkül jogosultak a támogatott energiafogyasztói státusra, azon adatok alapján, amelyekkel a szociális ügyekben illetékes minisztérium rendelkezik. Be kell nyújtaniuk azonban a következő dokumentumokat:
1. Az áprilisi családi pótlékra való jogosultságot igazoló határozat.
2. A Szerbiai Villanygazdaság KV által (az előző hónapra) kiadott villanyszámla vagy gázszámla (a januári, februári és márciusi fogyasztásról szóló).
* Ha a villany-, illetve a gázóra ugyanazon a címen található, mint ami a fogyasztó személyi igazolványában szerepel, akkor a fentiekben felsorolt két dokumentumot kell mellékelni.
* Ha a villany-, illetve gázóra nem azon a címen van, mint ami a fogyasztó személyi igazolványában szerepel, akkor a fogyasztó a tartózkodási helyét az alábbiakkal bizonyítja: 
a. Bérleti szerződés
b. Tartózkodási helyről szóló bizonylat
c. Két tanú hitelesített nyilatkozata
A kért dokumentumokat Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának kell benyújtani 2013. április 8-ától (hétfőtől) április 18-áig (csütörtökig) az ügyfélszolgálat 15-ös, 16-ös és 17-es ügyfélfogadó pultjánál, a megszokott munkaidőben.
Vidaković Gordana,
a gyermekek társadalmi gondozásával
kapcsolatos ügyek részlegének vezetője

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..