home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Csaknem hatezer átadott fegyver
2023.05.11.
LXXVIII. évf. 19. szám
Csaknem hatezer átadott fegyver

Három nap alatt csaknem hatezer, többségében engedély nélkül tartott fegyvert adtak le a polgárok Szerbiában. A belügyminisztérium adatai szerint 5973 fegyvert, 290 ezer darab lőszert és 468 robbanószerkezetet szolgáltattak be.

A rendőrség felszólítja mindazokat, akik nem regisztrált fegyverrel, lőszerrel és robbanószerkezettel rendelkeznek, hogy június 8-ig adják le azokat a legközelebbi rendőrkapitányságon, bármilyen következmény nélkül. A polgároknak lehetőségük van arra is, hogy felhívják a rendőröket, akik kimennek a megadott címre, és átveszik a fegyvereket. 

Forrás: Tanjug, Pannon RTV

Fotó: MUP

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..