home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Címlapfotósok (19.)
2023.09.20.
LXXVIII. évf. 38. szám
Címlapfotósok (19.)

A Hét Nap LXXVIII. évfolyam 38. számának címoldalán Lánczi Anikó fotópályázatunkra érkezett fényképe látható. Kérésünkre a következő bemutatkozást küldte magáról:

Lánczi Anikó vagyok, és Londonban élek. Egy kávézót vezetek, és emellett hobbiként fotózom. Az augusztust és a szeptembert a férjem családjával töltjük Csantavéren, ahol a kép is készült. 

Már gyerekkoromban is imádtam képeket készíteni, azóta is igyekeztem fejleszteni a stílusomat és a technikámat. Az első értékesebb fényképezőgépemet 2012-ben vettem. Szerettem volna megörökíteni azokat az apróbb dolgokat, pillanatokat, amelyek mellett az ember gyakran elsétál.

Legszívesebben a természetet szeretem fotózni, de jelenleg a portréfotózást is gyakorlom.

Az alábbi linken az Instagram-oldalamat is meg lehet tekinteni: ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..