home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Címlapfotósok (18.)
2023.06.01.
LXXVIII. évf. 22. szám
Címlapfotósok (18.)

A Hét Nap LXXVIII. évfolyam 20. számának címoldalán Tóth Újhelyi Éva fotópályázatunkra érkezett fényképe látható. Kérésünkre a következő bemutatkozást küldte magáról:

Tóth Újhelyi Éva nyugdíjaskorú háziasszony vagyok. Szabadidőmben szeretek énekelni, főleg népdalokat. Tagja vagyok a Lányi Ernő IME Veronika népdalkörének, ahol szólistaként is szerepelek.

A fotózással kapcsolatban régebben is voltak próbálkozásaim, de a COVID-bezártság miatt a mobiltelefont kihasználva jártam a kertet, és rájöttem, mennyi szépség rejtőzik körülöttünk. Nagy kihívás és öröm elkapni a természet pillanatait, ez vált kedvenc témámmá.

A család és az éneklési vágy miatt hetente utazom Gyála és Szabadka között. Az út során a fotózásnak köszönhetően észreveszek emberi kapcsolatokat, mozzanatokat, épületeket is, melyeket szeretnék a jövőben is megörökíteni egy-egy fotó által, saját magam és mások örömére.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..