home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Címlapfotósok (14.)
2021.11.09.
LXXVI. évf. 44. szám
Címlapfotósok (14.)

A Hét Nap 44. számának címoldalán Guzsvány Réka fotópályázatunkra érkezett fényképe látható. Kérésünkre a következő bemutatkozást küldte magáról:

Kupuszina a szívem közepe, de jelenleg a Pécsi Tudományegyetem elsőéves építőművész mester szakos hallgatója vagyok. A fotózás mindig érdekelt és vonzott, még ha nem is teljesen tudatosan. Több történetem van arról, hogy miért kezdtem el fotózni, és mióta, de ha egyet kiemelnék, most azt mondanám, hogy azért kezdtem el fotózni, mert szerettem volna azt az érzést megörökíteni, ami a gép exponálógombjának lenyomásakor a szívemben volt. Ezáltal egy maradandó nyomot hagyni a világban.

Úgy érzem, ezzel tudok örömet szerezni másoknak, mert én is szívvel, lélekkel, örömmel csinálom. Úgy gondolom, egy fénykép akkor jó, ha valamilyen érzést, érzelmet vált ki a nézőjéből. A fénykép évek múltán is elmesél majd egy történetet, megmutatja, hol voltunk egykor, és hová jutottunk. A változást, a fejlődést akár egy környezetben, a természetben, az embereknél mind-mind szemlélteti, és számomra ezáltal válik értékké, kinccsé egy-egy fotó.

Általában azt fotózom, amiben látok fantáziát, ami valamiért megfog. A beküldött fotómnál például a természet magával ragadó szépsége és nyugalmának érzése repített egy más világba, de a természet szépségein, az épített örökségeinken kívül az emberek fotózása a nagy személyes kedvencem. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..