home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Cifrapalota tábor a parókián
2021.08.12.
LXXVI. évf. 32. szám
Cifrapalota tábor a parókián

Augusztus 9. és 13. között a felsőhegyi Szent József parókián zajlik harmadik alkalommal a Cifrapalota tábor, melynek szervezője a Szent József parókia. A délelőttök folyamán a 4 és 10 éves gyerekeké a Szent József, a munkás templom melletti zöld övezet, udvar és hittanterem.

A felsőhegyi és zentai szervezetek önkéntesen csatlakoztak a táborhoz és minden térítés nélkül foglalkoznak a gyerekekkel: Rozetta (Zenta), St Longinus Középkori Hagyományőrző Egyesület (Zenta), Felsőhegyi Olvasókör. A gyermekeknek játékos foglalkozást vezet naponta Mácsai Mónika óvónő, drámajáték-vezető. A pénteki nap folyamán robotikával kapcsolatos oktatástechnológiai bemutatóval készül technikai parkjával a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Szabadka). Zenei foglalkozást tart Masa Tibor. Délutánonként a 11–14 éveseknek tart foglalkozás Virág György színművész. A tábor koordinátora Varga Tereza. Segítséget nyújtanak a program önkéntesei, vajdasági és felsőhegyi fiatalok egyaránt.

A tábor szervezőinek célja, hogy a felsőhegyi gyerekek játszani és találkozni tudjanak a nyár folyamán, az iskolát megelőző időszakban. A foglalkozások ingyenesen látogathatók. Az uzsonnát a szülők biztosítják összefogással.

A tábor pénteken, augusztus 13-án este 8 órakor Ki mit tud? programmal zárul.

Fotók a plébánia facebook-odalán találhatók: https://www.facebook.com/szentjozsef.plebania.33

Együttműködő partnerek: a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet, Rozetta, St Longinus Középkori Hagyományőrző Egyesület, Felsőhegyi Olvasókör, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..