home 2023. december 05., Vilma napja
Online előfizetés
CON
2022.12.15.
LXXVII. évf. 50. szám
CON

Confluence Conferance Concerts Connection

Újvidéken december 17-én és 18-án a SKCNS Fabrikában, az Opens ifjúsági központban és a Tunel klubban kétnapos konferenciára és kísérő zenei programokra kerül sor CON platform néven.

A CON: konferencia, a CON: koncertek és klubfoglalkozások, a CON kapcsolatot teremt a különböző területek kreatív emberei között, a CON összeköti a régió legjelentősebb szereplőit azzal a céllal, hogy eszmét és gyakorlati tapasztalatot cseréljenek.

A CON zenei programjának részeként a következők lépnek fel: Testet ölt (RS), Lucy Dreamin’ (HU), Artan Lili (RS), Bolesna Štenad (RS), Tapan (RS), Tudósok (HU) és KOIKOI (RS).

A CON konferencia részeként, amely a kreatív ipar területén dolgozó szakembereknek szól Szerbiából, Magyarországból, Horvátországból, Németországból és más országokból, a közönségnek lehetősége lesz előadásokat és beszélgetéseket hallgatni olyan regionális és európai vezetők előadásában, mint pl.: Holger Jan Schmidt, az Európai Fesztiválszövetség főtitkára, a „YOUROPE", az európai könnyűzenei fesztiválok legnagyobb szövetsége, amelynek több mint 100 tagja van 25 országból, Sara Gigante, a Charm Music vezetője. Sara a Charm Music számára a következő együtteseket promotálta: Sting, The Cure, Arctic Monkeys, Tame Impala, The Smile, Eros Ramazzotti, Dead Can Dance, Garbage, Iron Maiden, 2Cellos, majd Bóna Márk budapesti menedzser, a Balaton Sound, a VOLT Fesztivál és a Sziget egyik producere, Berta András, a House of Music marketingigazgatója és az Exit Fesztivál nemzetközi jegyértékesítési igazgatója, Zoran Vulović, a 2011 óta minden júniusban Kragujevacban megrendezett Arsenal Fest alapítója, Zlatan Pavlović, a Lovefest vezérigazgatója, Vlada Janjić, a szerbiai klubélet ikonja és a híres Apgrade fesztivál alapítója, Maja Cvetković az E-Play együttesből, Branka Glavonjić, a Bunt című kultikus műsor szerkesztője, Predrag Ivanović, az Odličan hrčak ügynökség vezérigazgatója, az Elektropionir Club és az Anti Shop - vezérigazgatója és programigazgatója, olyan ünnepelt zenekarok menedzsere és bookere, mint az Obojeni program, Partibrejkersi, Kanda Kodža i Nebojša, Zoster.

A CON teljes programkínálata elérhető az alábbi linken:
https://cinemacity.org/con-satnica-i-rezervacija-besplatnih-ulaznica.2436.htm

 

A Malomfesztivál vendégszereplése a CON zenei konferencián

Idén a CON zenei konferencián a vezető regionális fesztiválok, mint az Exit, az Arsenal, a Sziget és a Lovefest mellett az SKCNS Fabrika terében december 17-én és 18-án mutatkozik be az egyedülálló Malomfesztivál, mint rendezvény.

A Malomfesztivál bemutatkozása magába foglalja a konferencián való részvételt, előadásokat, panelbeszélgetéseket, több zenei együttes koncertjét és a Malomfesztivál vizuális identitását bemutató plakátkiállítást, amelynek szerzője Ónya-Oláh Dóra. A Malomfesztivál vendégszereplése a CON zenei konferencián a Cinema City szervezettel való gyümölcsöző együttműködés eredménye, amely hozzájárult a fesztivál idei megvalósításához is.

A konferencián a látogatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy 1500 dináros akciós áron jegyet vásároljanak a következő Malomfesztiválra, amelyet 2023. augusztus 10-12. között rendeznek meg. A jegyszám korlátozott, a következő jegyek a CON után lesznek kaphatók.

Ahhoz, hogy biztosítsa helyét a CON-on, küldjön egy e-mailt az office@cinemacity.org címre, amelyben megadja nevét, vezetéknevét, telefonszámát, és megírja, hogy a CON melyik napja érdekli.

Ingyenes buszjárat a CON vasárnapi napjára

Részt vennél a konferencián és a koncerteken? Ingyenes buszjárat indul december 18-án Szabadka-Magyarkanizsa-Zenta-Ada-Óbecse-Temerin-Újvidék útvonalon. Az út mellé ingyenes ebéd is jár, neked nem kell mást tenned csak részt venni az előadásokon és utána táncolni egyet a koncerteken. Itt tudsz jelentkezni: https://forms.gle/en8PUCrSGGdxia8H7

Minden információ a buszjárat kapcsán itt: https://www.facebook.com/events/1152198012096362/

A CON a Rivers to Communities (R2C) nemzetközi projekt része, amelyet a szerbiai Cinema City és Kultura Nova, valamint a magyarországi Pro Progressione, DDTG és Grand Café közösen szervez az Interreg IPA CBC Szerbia-Magyarország program keretében. Az R2C két országot, számos népet és kultúrát köt össze a jobb megértés és a lazább határok érdekében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..