home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Burány Hajnalka a VMSZ Női Fórumának új elnöke
2019.10.07.
LXXIV. évf. 40. szám
Burány Hajnalka a VMSZ Női Fórumának új elnöke

A Vajdasági Magyar Szövetség Női Fóruma Zentán tartotta meg tisztújító közgyűlését. Az eseményen jelen volt Pásztor István, a VMSZ elnöke is.

A jelenlévők a zentai Burány Hajnalkát a VMSZ Női Fórumának elnökévé, Bajusz Szuzannát pedig elnökhelyettesé választották meg.

Az új elnök kiemelte, az idén tíz éves Női Fórumban tovább építik az eddigi tevékenységüket, folytatják, támogatják és erősítik az elődeik munkáját. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a határon inneni és túli női fórumokkal való együttműködésre, nemzetközi kapcsolatok ápolására, a közösségépítő rendezvények szervezésére, valamint a jövőben is szerepet vállalnak a családok védelmében, a nők és a gyermekek társadalmi szerepének érvényesítésében


Fotók: VMSZ Zenta

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..