home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Búcsú Doroszlón
Fehér Márta
2021.09.08.
LXXVI. évf. 36. szám
Búcsú Doroszlón

Szeptember 8-án Kisasszony napját, azaz Szűz Mária születésnapját ünnepli az egyház.

Ne féljetek Jézustól, a hit megváltoztatja az ember életét, hiszen a boldogság belül van — hangzott el a doroszlói szentkúti búcsún, melyre zarándokok ezrei érkeztek egész Vajdaságból.

— Azt a szeretetet, jóságot, emberséget, amelyet a Jóisten rábízott az emberre, senki más nem tudja átadni. Ha jól élem meg ezt a küldetést, boldogabbak körülöttem az emberek. Mária a küldetését elfogadja, és hisz. A hit vezet az úton, megerősít, ez adja Isten akarata teljesítéséhez az erőt. A küldetés elfogadása, a szolgálat teljesítése a hétköznapokban örömtelivé teszi az életünket — fogalmazott az ünnepi püspöki szentmisén Felföldi László pécsi megyés püspök.

A doroszlói búcsúról lapunk szeptember 15-ei számában számolunk be bővebben.

Fényképezte: Fehér Márta

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..