home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Bronzérmes a kardcsapat
Tóth Tibor
2021.07.28.
LXXVI. évf. 30. szám
Bronzérmes a kardcsapat

Bronzérmes a magyar férfi-kardcsapat. A Szilágyi Áron, Szatmári András, Decsi Tamás, Gémesi Csanád alkotta magyar együttes a negyeddöntőben az Egyesült Államokat 45:36-ra legyőzte, az elődöntőben azonban egy végletekig kiélezett párharcban, 45:43-as vereséget szenvedett Olaszországtól.

A bronzmérkőzésen a magyarok kezdtek jobban, ám a németek a hajrában felzárkóztak, és szorossá tették az összecsapást. Az utolsó csörtében a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnak minden tapasztalatára szüksége volt, hogy legyőzze Max Hartungot, kialakítva ezzel a 45:40-es végeredményt.


Fotók: MTI/Illyés Tibor

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..