home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Brnabić: Nem változtak a Szerbiába való belépési szabályok
2021.04.04.
LXXVI. évf. 13. szám
Brnabić: Nem változtak a Szerbiába való belépési szabályok

A mi állampolgáraink feltételek nélkül hazajöhetnek - jelentette ki a szerb miniszterelnök.

Nem változtak a Szerbiába való belépési szabályok - erősítette meg Ana Brnabić kormányfő, miután az a hír jelent meg, hogy a szerbiai állampolgároknak, akik Montenegróból, Albániából, Bulgáriából, Bosznia-Hercegovinából, Észak-Macedóniából és Magyarországról térnek vissza az országba, kötelező a negatív PCR-teszt felmutatása. 

A reciprocitás elve mentén továbbra is érvényes a teszt- és a karanténmentesség a felsorolt országokból érkezőkre - tette hozzá Brnabić. Azoknak, akik más államokból jönnek Szerbiába, és mindkét adag koronavírus elleni védőoltást megkapták, szintén nem kell felmutatniuk a negatív PCR-tesztet, mindenki másnak igen, illetve szükséges a karantén is.

Fotó: TANJUG/TARA RADOVANOVIC/bs

Forrás: Blic

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..