home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Brnabić: Holnap megkezdődik a lakosság tömeges oltása
2021.01.18.
LXXVI. évf. 2. szám
Brnabić: Holnap megkezdődik a lakosság tömeges oltása

Holnap kezdődik a tanügyi dolgozók, a belügyminisztérium, valamint a katonaság és a média képviselőinek koronavírus elleni vakcinnációja.

Ana Brnabić szerb miniszterelnök azt mondta, a média képviselői, főleg a terepen dolgozók, veszélyeztetett csoportnak számítanak a megfertőződés szempontjából. Hangsúlyozta, minél előbb megtörténik a vakcinnáció, annál gyorsabban térhetünk vissza a normális élethez.

Szerbiában elkezdődött az időpontok kiosztása azok között, akik már igényelték a koronavírus elleni védőoltást - mondta Brnabić. A miniszterelnök az Ub települési Milan Munjas Általános Iskola látogatásakor a tantermi oktatás fontosságáról is beszélt. Mint mondta, nagyon fontos, hogy hagyományos feltételek mellett járjanak iskolába az alsós tagozatos diákok, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek tanítóikkal és iskolatársaikkal, barátkozzanak, szocializálódjanak.

(Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..