home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Brnabić: Hazugságok jelentek meg az oltással kapcsolatban
(Tanjug)
2021.02.17.
LXXVI. évf. 7. szám
Brnabić: Hazugságok jelentek meg az oltással kapcsolatban

Hazugságok jelentek meg egyes szerbiai hírportálokon a vakcinációval kapcsolatban - jelentette ki rendkívüli sajtótájékoztatóján Ana Brnabić szerb miniszterelnök.

Mint magyarázta, a szétterjedt cikkben arról írtak, hogy az egyik belgrádi oltóhely ma zárva volt, ezért többen is hiába várakoztak előtte. Mint kiderül, ezek az emberek rossz időben, egy nappal korábban mentek a vakcináért, ezért találták zárva az oltóhelyet. Vagyis egyszerű tévedésről van szó, ami csak néhány embert érint. Brnabić hangsúlyozta: Szerbia vezetői nap mint nap azért küzdenek, hogy legyen elég vakcina, ezért az ilyen nem csak téves, hanem egyenesen hazug hírek rendkívül károsak az ország egészére nézve.

Ana Brnabić, miniszterelnök, Szerbia: „Erre a napra nem volt oltás tervezve a Belexpo központban. Senkinek sem lett meghívó küldve. Szóval senki sem volt meghívva, hogy eljöjjön és zárt ajtóval találkozzon. Azok az emberek, akik a képen, illetve az N1 riportjában szerepelnek, mint ez a hölgy, ők is kaptak meghívást, de az 17-re szól, nem pedig 16-ára. 17-re szól, 10:05-re.”

Fotó: Tanjug/Strahinja Aćimović

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..