home 2024. július 14., Örs napja
Online előfizetés
Branimir Nikolić Brančit holtan találták a palicsi játszótéren
2010.04.07.
LXV. évf. 14. szám

Múlt hétfőn a kora délelőtti órákban arra sétáló polgárok jelentették a rendőrségnek, hogy holttestet találtak a Palicsi-tó menti játszótéren.A szabadkai Felsőbb Bíróság vizsgálóbírája a helyszíneléskor az áldozat iratai alapján megállapította, hogy a szabadkai Branimir N.-ről (1957) van szó.A halál...

Múlt hétfőn a kora délelőtti órákban arra sétáló polgárok jelentették a rendőrségnek, hogy holttestet találtak a Palicsi-tó menti játszótéren.
A szabadkai Felsőbb Bíróság vizsgálóbírája a helyszíneléskor az áldozat iratai alapján megállapította, hogy a szabadkai Branimir N.-ről (1957) van szó.
A halál okának pontos megállapítása érdekében a bíróság boncolást rendelt el.
Mint az kiderült: Branimir Nikolić Brančinak, a valamikori Ellenállás (Otpor) egyik tagjának, a későbbi Vajdasági Ellenállás civil szervezet elnökének a holttestét találták meg. Felakasztotta magát. Nikolićot az egyik palicsi kávézóban látták vasárnap késő éjszaka. Állítólag búcsúlevelet is hagyott maga után.
Branimir Nikolić 2000. október 5-e után közszereplők és politikusok bűnügyeiről számos dokumentumot hozott nyilvánosságra. A Beta hírügynökség szerint az utóbbi években szociális segélyből élt.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..