home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Bombariadó volt több szabadkai általános iskolában
Pannon RTV
2023.05.30.
LXXVIII. évf. 21. szám
Bombariadó volt több szabadkai általános iskolában

Szerbia-szerte bombariadókkal kezdődött ez a hét, ugyanis több város tanintézménye kapott bomba elhelyezéséről szóló üzenetet. Újvidék, Belgrád, Čačak, Gornji Milanovac, Kragujevac és Kraljevo iskolái mellett Szabadka is sorra került. Szerencsére a tüzetesen átvizsgált iskolák egyikében sem találtak robbanószerkezetet.

Szabadkán a Majsai Úti Általános Iskola, a Gróf Széchenyi István Általános Iskola, a Sonja Marinković, a Matko Vuković, a Jovan Mikić, az Ivan Goran Kovačić, valamint a Đuro Salaj Általános Iskola kapott bombával fenyegető e-mail üzenetet. A szakemberek sorra átvizsgálták az érintett oktatási intézményeket. Amíg az intézkedés tartott, addig természetesem a dolgozók és a diákok nem mehettek be az épületbe, így a délelőtti órák elmaradtak. Szerencsére kiderült, hogy mindegyik bombariadó hamis volt, és folytatódhatott a tanítás.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..