home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Bombariadó Szerbia-szerte az általános iskolákban
2022.05.20.
LXXVII. évf. 20. szám
Bombariadó Szerbia-szerte az általános iskolákban

A dél-bácskai körzetből minden általános iskola igazgatója kapott e-mailt elhelyezett bombákról.

Újvidéken bombariadó volt a Svetozar Marković Toza, a Vasa Stajić, a Kosta Trifković, a Dušan Radović, Ivan Gundulić és a telepi Nikola Tesla általános iskolákban, ami miatt elmaradt az érintett iskolákban az első óra. Az újvidéki középiskolákba nem érkezett bejelentés bombáról. Nem hivatalos információk szerint Temerin mindkét általános iskolájából hazaküldték ma reggel a diákokat bombariadó miatt. Nem indult meg a tanítás ma reggel Kölpény, Petrőc és Ruma általános iskoláiban sem.

Bombariadó van az óbecsei általános iskolákban. A fenyegetés hajnali 03:50-kor érkezett a tanintézményekbe egy NIGHTMARE NIGHTMARE, azaz rémálom e-mail címről. Az iskolák azonnal értesítették a pedagógusokat és a szülőket, hogy a tanítás akkor folytatódik, ha a hatóságok erre engedélyt adnak. 

Forrás: Rtv.rs, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..