home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Bolyai iskolák találkozója Zentán
(Tha)
2023.04.14.
LXXVIII. évf. 15. szám
Bolyai iskolák találkozója Zentán

Április 12-én, szerdán kezdődött és ma ér véget Zentán a Bolyai Iskolák XIX. Találkozója, amelyen kilenc intézmény diákjai vesznek részt. Az eseményre, melynek az ünnepélyes megnyitója a városháza dísztermében volt, egy-egy iskola érkezett Kárpátaljáról, Erdélyből, Vajdaságból és hat Magyarországról.

Az összejövetel alapvető feladata az intézmények közötti kapcsolat ápolása, lehetőség biztosítása a vezetőségnek és a gyerekeknek a találkozásra, valamint arra, hogy összemérjék tudásukat.

A rendezvényen, melyet 2020-ban kellett volna megtartani, de a járványhelyzet miatt halasztódott, számos program várta a tanulókat és a pedagógusokat.

A Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium udvarában hivatalosan is átadták Bolyai János szobrát, amelyet Balla Ákos, a gimnázium tanára készített el.


Fotók forrása: Pannon RTV 

A találkozó második napján plakátkiállítás nyílt, városismereti vetélkedőt tartottak a diákoknak, és gálaműsort is rendeztek, majd a zárónap délelőttjén eredményt hirdettek és kiosztották a díjakat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..