home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Bolyai Emlékverseny 2021
2021.11.17.
LXXVI. évf. 46. szám
Bolyai Emlékverseny 2021

A Bolyai Farkas Alapítvány, a Magyarul Tanuló Tehetségekért létrehozott szervezet pályázatot hirdet Régi zentai épületek – Díszes kapuk címmel.

A felhívást az óvodások és általános iskolás, alsó tagozatos tanulók részére hirdették meg. A jelentkezés további feltételei pedig a következők:

- kategóriák lehetnek képzőművészeti (rajz, festmény, kerámia, textil, nemez); és fotó (saját fotó, elektronikusan továbbítva),

- egyéni és csoportmunkákkal is lehet jelentkezni

A pályázat célja a képzőművészeti alkotókészség felmérése és támogatása.

A pályázat kiírói útmutatóként javasolják a város utcáin tett sétákat, régi fényképek felkutatását, amelyek a városról készültek. A városháza, a tűzoltó laktanya, a régi polgári házak különleges kapui mind a régi szép időkről mesélnek. Az alkotásotokkal meséljetek ti is!

A pályamunkákat 2021. december 15-ig a következő címre várják:

Bolyai Farkas Alapítvány 24400 Zenta, postafiók 140. vagy Tisza-part-Alvég Helyi Közösség

Zenta, Karađorđe utca 39. munkanapokon 8-11 óráig.

A pályamunkákon tüntessék fel a következő adatokat:

  • a pályázó(k) neve, címe, telefonszáma, email címe, életkora vagy osztálya
  • a pályázó óvoda, iskola neve, címe, telefonszáma, email címe
  • a felkészítő pedagógus(ok) neve és elérhetősége

A pályázat benyújtója elfogadja, hogy a beküldött pályaműveket nem adjuk vissza és a pályaműveket a kiíró szabadon felhasználhatja a programokat népszerűsítő felületeken (Facebook, weboldalak, kiállítás, nyomtatott kiadványok, stb.) a beküldött adatok feltüntetése mellett.

A pályamunkák véleményezése és eredményhirdetés: 2021.december 20 után várható a közösségi oldalakon, valamint díjátadás a Tisza-part-Alvég Helyi Közösségben.

További információk: bolyai.farkas.alapitvany@gmail.com

A pályázat támogatója: Zenta város önkormányzata.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..