home 2024. június 15., Jolán napja
Online előfizetés
Bölcsisek ügyességi versenye
Koncz Erzsébet
2010.06.30.
LXV. évf. 26. szám
Bölcsisek ügyességi versenye

Labdákkal a cél feléJúnius 12-én, a délutáni órákban első ízben szerveztek Óbecse főterén ,,babafesztivált'. A némi túlzással sportversenynek nevezett rendezvényen bölcsődés korú, fél és három év közötti gyermekek versenyeztek az anyukák és apukák segítségével. A nagy meleg ellenére sok ki...

Labdákkal a cél felé

Június 12-én, a délutáni órákban első ízben szerveztek Óbecse főterén ,,babafesztivált'. A némi túlzással sportversenynek nevezett rendezvényen bölcsődés korú, fél és három év közötti gyermekek versenyeztek az anyukák és apukák segítségével. A nagy meleg ellenére sok kisgyereket hoztak el a szülők, hogy élvezzék a versenyzés, a játék, a győzelem örömét.

A legfiatalabbak

A Labud Pejović Gyermekkert bölcsőde óvónőivel közösen Szenes Bovánovity Sarolta, a bölcsisek ápolónője szervezte meg e vetélkedőt, köszöntötte az egybegyűlteket, majd irányította a versenyzőket, s az őket kísérő felnőtteket. A legkisebbek másztak, a nagyobbak ügyességi versenyekben vettek részt, természetesen a szülők segítségével...
Sor került az anyukák és apukák vetélkedőjére is. Abban mérték össze ügyességüket, hogy ki tudja hamarabb célba tolni a babakocsit különböző akadályok megkerülésével, de a babák is bekapcsolódtak a játékba: a szülők segítségével ők is tolták a maguk kis babakocsiját. Biciklizés, motorkerékpározás közben szólt a zene, jó hangulatban folyt a vetélkedő.
A több fordulós versenyen minden versenyző BABY FEST feliratú pólót, szörpöt, mézet és lufit, a győztesek pedig díszoklevelet és édességet kaptak jutalmul.
A legügyesebbek a következő bébik lettek: mászásban: Janković Filip; a babakocsitolásban (amikor a szülők tolták a gyerekeket): Balzam Linda; amikor a gyerekek tolták a babakocsit a szülők segítségével: Peslać Jana; labdavivésben: Fekete Anna; karikán átmászásban: Tót Dorián; más akadályok átmászásában: Ićitović Marko; kerákpározásban: Kerpes Lívia; kismotorozásban: Joksimović Suzana.
A rendezvény főszervezője Andrej Korenoj, a községi turizmusért felelős tanácsos volt, a támogatók pedig az óbecsei Sojaprotein, az Agromog doo, a Motorcoop, az Agropromet, az Agrocentrum, az SZR MAS és a Károlyi Nektar.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..