home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Bóka János miniszter úr újvidéki látogatása
(Tha)
2023.12.06.
LXXVIII. évf. 49. szám
Bóka János miniszter úr újvidéki látogatása

Ikonikus épülete közösségünknek az Európa Kollégium, egyetemi hallgatóink második otthona, ahol előtérben van a közösségben gondolkodás, a magyar identitástudat erősítése, a szerzett tudással való érvényesülés szellemisége.

Büszkén mutattam meg Bóka János európai ügyekért felelős miniszter úrnak a kollégiumot, aki a meghívásomra ellátogatott az újvidéki kampányprogramunkra – olvasható dr. Pásztor Bálintnak, a VMSZ megbízott elnökének a bejegyzése a közösségi médiában.
Bóka Jánost, Magyarország európai uniós ügyekért felelős miniszterét az újvidéki Európa Kollégiumban Snejder Sára Ildikó, az intézmény igazgatója vezette körbe.

A látogatáson mások mellett jelen volt dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke, Juhász Bálint, a VMSZ Intézőbizottságának elnöke, Kovács Elvira, a VMSZ alelnöke, Vicsek Annamária oktatási államtitkár, Fremond Árpád, az MNT elnöke, Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár, Deli Andor európai parlamenti képviselő.

A program az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban megtartott regionális lakossági fórummal folytatódott, amely keretében bemutatkoztak a VMSZ óbecsei, szenttamási, temerini, újvidéki, belgrádi és szerémségi köztársasági és tartományi képviselőjelöltjei.

Fotók: Dinovizija

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..