home 2024. június 16., Jusztin napja
Online előfizetés
Böjte Csaba Testvér medjugorjei miséje a békéért
2024.05.22.
LXXIX.. évf. 21. szám
Böjte Csaba Testvér medjugorjei miséje a békéért

A békéért kelt útra a Szűz Mária Világ Győzelmes Királynője Lovas Zarándokcsapat Böjte Csaba ferences szerzetes áldásával Medjugorjéba a Béke Királynőjéhez.

Chemez Farkas, biatorbágyi lovas zarándokvezető; Benák Sándor, makói gazda és Murányi Sándor Olivér, székelyudvarhelyi író a budapesti Szent Anna-rétről indult május 1-jén. Tavaly Lengyelországból lovagoltak négy országon át 600 kilométert, hogy útközben Ferenc pápa budapesti miséjére hívják meg a híveket.


fotók: Murányi Sándor

Idén közel 1000 kilométert tesznek meg lovon három országon át a Msgr. Erdő Péter bíboros, Magyarország hercegprímása által aláírt zarándoklevéllel. Május 27-én, hétfőn terveznek megérkezni Medjugorjéba, ahol aznap 13 órától Böjte Csaba Testvér békéért végzett miséjével zárul zarándoklatuk. Mindenkit szeretettel várnak.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..