home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Bognár Nóra ezüstérmes a Balkán-bajnokságon
2017.09.27.
LXXII. évf. 39. szám
Bognár Nóra ezüstérmes a Balkán-bajnokságon

Bognár Nóra, a szabadkai Spartacus Hegymászóklub sportmászással foglalkozó szakosztályának tagja ezüstérmet nyert a Szkopjében megrendezett Balkán-bajnokságon.

A kiváló versenyző a 18 éven aluliak mezőnyében, nehézségi mászásban végzett a második helyen a török, görög, bolgár, macedón és szerbiai sportolók alkotta rendkívül erős mezőnyben. Bognár ezüstje mellett a szerbiai válogatott tagjai még öt érmet nyertek: a zimonyi Milena Casetta az 1., a niši Bratislav Simović a 2., az ugyancsak niši Ilija Stanković és Darina Žikić, valamint az užicei Matej Knežević pedig a 3. helyen végzett.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..