home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Bocan-Harcsenko: Szerbia számára marad a jutányos gázár
(Tanjug)
2022.03.03.
LXXVII. évf. 9. szám
Bocan-Harcsenko: Szerbia számára marad a jutányos gázár

Szerbia számára jutányos lesz a gázellátással kapcsolatos szerződés - erről beszélt a K1 Televíziónak adott interjújában Alekszandr Bocan-Harcsenko.

Oroszország belgrádi nagykövete elmondta, hogy az említett energiahordozó ára napról-napra változik, annak alakulását senki sem tudja megjósolni, a Szerbia számára biztosított ár és mennyiség azonban adott, mert arról a szerb és az orosz államfő már előzőleg megállapodtak. Ennek értelmében Szerbia június elsejéig 270 dolláros áron juthat 1000 köbméter gázhoz. A gáz árának további alakulásáról azonban még nem lehet beszélni, mert az energiahordozó értéke folyamatosan változik - tette hozzá a diplomata.


Alekszandr Bocan-Harcsenko (fotó: rtv.rs/ archívum)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..