home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Bemutatták a legújabb, magyar nyelvű fizikakézikönyvet
Tancsik Richárd
2022.03.23.
LXXVII. évf. 12. szám
Bemutatták a legújabb, magyar nyelvű fizikakézikönyvet

A Magyar Nemzeti Tanács és az újvidéki Forum Könyvkiadó Intézet kiadásában megjelent a magyar nyelvű fizikakézikönyv a gimnáziumok 3. osztálya részére. A tankönyvet szerdán mutatták be Szabadkán, a Svetozar Marković Gimnázium dísztermében.

A kézikönyv elkészítését a zombori Veljko Petrović Gimnázium tanára, Csapó Renáta és az intézmény igazgatója, Dušan Mišković azzal a szándékkal kezdeményezte, hogy a diákok számára megfelelő tankönyv hiányában lehetővé váljon a tananyag minél hatékonyabb és könnyebb elsajátítása.

Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács képviseletében elmondta, hogy a magyarul is oktató vajdasági gimnáziumok könyvtárainak, illetve minden magyar nyelven tanuló 3. osztályos gimnazista számára ajándékba ad egy példányt. A kézikönyvet a Magyar Nemzeti Tanács képviselői 2022. március 21-e és 25-e között juttatják el az intézményekbe.

A tankönyv bemutató végén a megjelent diákok átvehették példányukat.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..