home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Bejutott az Eurovízió döntőjébe a Hurricane együttes
Pannon RTV
2021.05.21.
LXXVI. évf. 20. szám
Bejutott az Eurovízió döntőjébe a Hurricane együttes

A Hurricane együttes is ott lesz 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál fináléjában. A Szerbiát képviselő lánytrió a tegnapi, második elődöntőben lépett színpadra.

Rajtuk kívül még kilenc csapat jutott tovább a második elődöntőből a nézők szavazatai alapján: Albánia, Bulgária, Moldávia, Portugália, Izland, San Marino, Svájc, Görögország és Finnország. Összesen tehát 26 ország vesz részt a szombati döntőben: az elődöntőkből továbbjutott 20 ország mellett a házigazda Hollandia és az "Öt Nagy Ország" - Németország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország és az Egyesült Királyság.

Az élő műsort szombaton este 21 órától láthatják a Szerbiai RTV 1-es csatornáján. Saját országra - így Szerbiából a Hurricane együttesre - továbbra sem lehetséges a voksolás.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..