home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Bejelentették a Palicsi Majális programját
Tancsik Richárd
2022.04.26.
LXXVII. évf. 16. szám
Bejelentették a Palicsi Majális programját

A városháza médiaközpontjában sajtótájékoztató keretében jelentették és mutatták be a Palicsi Majális programját.

Az eseményről az újságírókat Ercsi Hargita, a Városi Tanács idegenforgalommal, beruházásokkal és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagja, Tripolszki Tímea, a Palicsi Park Kft. képviselője és Sonja Mandić, a Palicsi Állatkert megbízott igazgatója tájékoztatta.

Ercsi Hargita elmondta, 37. alkalommal rendezik meg a Palicsi Majálist. Maga a program szombattól keddig tart, mivel az ünnepnapok hétvégére esnek, így a hétfő és a kedd munkaszüneti nap. Az esemény szervezője a Palicsi Park Kft., de a Palicsi Állatkertben is lesznek események. Az előző évek példájából kiindulva sok vendégre számítanak ebben az időszakban, nemcsak a környékről, hanem az egész országból, sőt külföldről is. 

Tripolszki Tímea ismertette a 37. Palicsi Majális programját, mely április 30-ától május 3-áig tart, és a látogatókat gazdag vendéglátói és idegenforgalmi kínálat várja. Kiemelte a vidámparkot, mely mintegy 11 000 négyzetméteren terül el, így a legnagyobbak egyike Szerbiában. A majálisi kirakodóvásár a vitorlásklubtól a férfistrandig nyúlik majd. Hangsúlyozta, a tömegre való tekintettel az idén is három utca bejáratát ellenőrzik majd, ahol csak azzal az engedéllyel lehet behajtani, amelyet a Palicsi Park Kft. irodájában lehet beszerezni, s így lehetséges lesz a parkolás a majális alatt. A személyautóknak 180 dinár, míg az autóbuszoknak 480 dinárba kerül az engedély kiadása. További információkat az érdeklődők a Palicsi Park Kft. irodájában, illetve honlapján kaphatnak, valamint a rendezvény alatt az információs pultnál.

Sonja Mandić ismertette az állatkert programját, és kiemelte, hosszabb nyitvatartással várják a látogatókat, hogy elkerüljék a tömeget, illetve az áraik a majális idején nem változnak. Az állatkert gazdag programmal készül, melyben az állatsimogatás és -etetés mellett oktatóprogramok is helyet kapnak.

A részletes programot a Palicsi Park Kft. oldalán olvashatják el. ITT 

Fényképezte: Tancsik Richárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..