home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Befejeződött a munkálatok első szakasza
2023.06.22.
LXXVIII. évf. 25. szám
Befejeződött a munkálatok első szakasza

A Palics Park Kft. közleményben tudatja az érdeklődőkkel, hogy júniusban lezárult a palicsi víkend telep rendezési terve alapján végzet munkálatok első szakasza. Ez alatt az idő alatt 13 illegálisan emelt épületet sikerült eltávolítani a területről, és rendezték a telkeket is, amelyeken álltak.   

Az elkövetkező időszakban a Palics Park Kft. folytatja a megkezdett tevékenységet. A tervek szerint sorra kerül a zöldfelületek rendezése, valamint tovább dolgoznak a még fennálló vagyonjogi kérdések megoldásán is.

A kataszteri adatok alapján és a terület bejárása során megállapítást nyert, hogy a még meglévő illegális, és elhanyagolt állapotban lévő épületek magánszemélyek, magán- és állami vállalatok, valamint olyan cégek tulajdonában vannak, amelyek már nem léteznek, de vannak jogi képviselőik. Bizonyos objektumok a Szerb Köztársaság tulajdonát képezik, és a jogi személyek, akik használták azokat, megkezdték a legalizálási folyamatot, illetve érdekeltek a helyzet rendezésében.

A következő hetekben a Palics Park Kft. igyekszik intenzívebbé tenni a kapcsolatot a létesítmények tulajdonosaival. A víkend telep rendezése tovább folytatódik az előre meghatározott terv alapján, hiszen ez is hozzájárul Palics turisztikai értékének a növeléséhez.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..