home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Bebe tőle szokatlan zenei stílusban próbálta ki magát
MTVA
2021.05.26.
LXXVI. évf. 21. szám
Bebe tőle szokatlan zenei stílusban próbálta ki magát

A Back II Black együttesből megismert Abebe Dániel ’Bebe’ két év hallgatás után új klippel jelentkezett. A pandémia időszakát az énekes egy új album készítésére is kihasználta, amelyen tőle szokatlan zenei arcát is megmutatva, még rappel is. Minderről bővebben mesélt Bebe az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! műsorában Koltay Annának.

„A dal mondanivalója összecseng az életemmel, bár a pandémia kapcsán másodlagos értelmezést is nyert” – árulta el Bebe új, Nem engedem című klipjéről, amelyben egy kórházi ágyon fekszik.  Esetében a személyes szál az autóbalesetéből való felépülés, ehhez kapcsolódó érzéseit ültette át a klipbe. Bebe azt is elárulta, párja is szerepel a videóban, amelyben, mint a mesében, minden jóra fordul.

Bebe – bár az elmúlt időszakban keveset hallatott magáról – azért nem ült tétlenül, új albumon is dolgozik, amely már 90 százalékos készültségben van.

„A pandémia alatt dolgoztam egy új lemezen, amelyen - az idő szavára hallgatva - a funky-n kicsit túllépve, a hip-hop bizonyos elemeit kölcsönvéve, tőlem szokatlan módon rappelek is egy-két dalban” – árulta el a készülő lemez hangzásvilágáról Bebe az M2 Petőfi TV műsorán.

A beszélgetést IDE kattintva lehet újranézni!

Én Vagyok Itt! – hétfőtől szombatig minden este 21.05-től az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.


Fotó MTVA Fotó: Zih Zsolt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..