home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Beatrice Akusztik koncert az M2 Petőfi TV-n Szilveszterkor
MTVA
2020.12.30.
LXXV. évf. 53. szám
Beatrice Akusztik koncert az M2 Petőfi TV-n Szilveszterkor

2021 első Akusztik  Legendája a Beatrice zenekar lesz az M2 Petőfi TV-n Szilveszter éjszakáján, éjfél után néhány perccel. Nagy Feró, a zenekar frontembere elárulta, miként készültek a felvételre:

„Egy időben nagyon óckodtunk attól, hogy akusztikusan zenéljünk. Most, mikor nekiálltunk összeállítani a koncertprogramot, félve kezdtük el. Megnéztük, hogy mi az, ami jól szól, vagy, ami egyáltalán akusztikusan megszólalhat. Az áthangszerelés közben egyre bátrabbak lettünk. a legvadabb nótáinkat is megpróbáltuk előadni és kiderült, hogy működik. Akkor egy kicsit megnyugodtunk, mert én mindig azt mondtam, hogy a jó nóta tábortűz mellett egy szál gitárral is jó.” – kezdte a Beatrice frontembere, aki hozzátette, hogy olyan dal is van, ami jobban tetszik neki akusztikusan, mint az eredeti változatban.

„A 80-as évek dagonyája egészen átalakult, nagyon másként szól, nekem jobban is tetszik. Ezt a dalt itt hallhatják majd a nézők ebben a formában először. Sőt annyira jól sikerültek az akusztikus hangszerelések, hogy négy dal átkerült a rendes koncertprogramunkba is, amiket akusztikusan adunk majd elő. Nagyon örülünk ennek, igazi színfoltjai lesznek a koncertjeinknek.”

A Beatrice Akusztik Legendák január 1-jén 00.05-kor lesz látható az M2 Petőfi TV-n.

Köszöntse 2021-et az M2 Petőfi TV-vel! Boldog új évet kívánunk!

A fotón Nagy Feró és a Beatrice koncertje látható a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) első napján, 2019. július 24-én az erdélyi Tusnádfürdőn (MTI/Veres Nándor)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..