home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Barangolások — Önismereti foglalkozások Zentán
2014.10.03.
LXIX. évf. 40. szám
Barangolások — Önismereti foglalkozások Zentán

Hetvenórás önismereti foglalkozásra hívnak minden 18 és 99 év közötti érdeklődő nőt és férfit, aki szívesen bebarangolná élete látványos és rejtett részeit, segítségül hívva az évkörök, évszakok, hónapok változását.

A csoportban lehetőséget teremtenek önmagunk mélyebb megismerésére, működési mechanizmusaink, visszatérő reakcióink felismerésére, alternatív viselkedési formák kipróbálására is. A csoport létszáma 8—12 fő, összetétele a megalakulás után nem változik.

A foglalkozásokra a zentai Omega Közösségi Házban kerül sor havonta egyszer (szombaton) 10 és 17 óra között.

A csoportvezetők (Kaszás Éva komplex művészetterapeuta és Ricz Dencs Tünde mentálhigiénés szakember, pszichodráma-pszichoterapeuta) a komplex művészetterápia, a meseterápia és a pszichodráma munkamódszerét alkalmazzák.

Jelentkezni és a részvétellel kapcsolatban bővebb felvilágosítást kérni október 10-éig lehet az eva.zenta@gmail.com vagy a dencst@gmail.com e-mail címen, illetve a 062/402-812-es vagy a 063/83-96-682-es telefonszámon.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..