home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Babalátogatás Magyarkanizsa községben
2023.03.08.
LXXVIII. évf. 10. szám
Babalátogatás Magyarkanizsa községben

Magyarkanizsa polgármestere, Fejsztámer Róbert, március 8-án meglátogatta a 2023-ban született első kisfiú és első kislány családját, akiknek átadta az önkormányzat ajándékait.


Magyarkanizsa Önkormányzatának felvételei  

Az elsőszülött babák szülei 50 000 dináros támogatásban részesültek.
A polgármester elsőként Kispiacon, a Sárkány családnál, majd Horgoson, a Petrović családnál járt.
Sárkány Zoé január elsején Sárkány Tamás és Anita első gyermekeként született meg. A község elsőszülött kisfiúja, a horgosi Petrović Saša, január 8-án, Vas Aranka és Petrović Saša negyedik gyermekeként látta meg a napvilágot.
Fejsztámer Róbert elmondta, fontosnak tartja a szülők támogatását, mivel ez is hozzájárul ahhoz, hogy egy élhető, gondoskodó közösséget teremtsenek a község területén. Hozzátette, az önkormányzat természetesen a többi községbeli újszülöttet is segíti. Minden gyermek, aki születik a község területén, megkapja az egyszeri 20 ezer dináros támogatást, és a mellé járó babacsomagot is,

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..