home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
„Az uniós szabványokat kell követni, útját kell állni a tisztességtelen versenynek”
Szerbiai RTV
2021.05.12.
LXXVI. évf. 19. szám
„Az uniós szabványokat kell követni, útját kell állni a tisztességtelen versenynek”

Az Európai Uniós előírásokkal össze kell hangolni a termékek műszaki követelményeinek és megfelelőségük értékelésének törvénytervezetét - mondta a köztársasági parlamentben Kovács Elvira.

A szerbiai parlament Európai Integrációs Bizottságának VMSZ-es elnöke kiemelte: az uniós szabványokat kell követni, útját kell állni a termelők közti tisztességtelen versenynek, és fel kell számolni a kereskedelem indokolatlan akadályait.

Kovács Elvira, elnök, Európai Integrációs Bizottság, Szerbiai Parlament: „A törvénytervezet lehetővé teszi a közérdek előmozdítását, mint amilyen az egészségvédelem, a fogyasztók és más felhasználók biztonsága, a vagyon védelme, a környezetvédelem, és a munkavédelem.”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..