home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Az Újvidéki Színház művészei ismét a színpadon
2020.08.25.
LXXV. évf. 34. szám
Az Újvidéki Színház művészei ismét a színpadon

A válságstáb pozitív döntéshozatala után, miszerint – az előírt óvintézkedések betartásával – a kultúrintézményekben is megkezdődhet a munka, az Újvidéki Színház is fokozottabban aktív.

Színházunk együttese először Magyarországra utazik, a Magyar Színházak XXXII. Kisvárdai Fesztiváljára, ahol  az Anna Kareninát mutatjuk be a kisvárdai közönségnek.

Ugyanezzel az előadással veszünk részt a VII. Új Várszínházi Fesztiválon (Čortanovci) szeptember 5-én és 6-án.

A fesztivál megnyitóján (szeptember 4-én) az Upotreba čoveka című előadást láthatja a fesztivál közönsége. A produkció az Újvidéki Színház, a Novi tvrđava teatar, a budvai Grad teatar és a szarajevói East West központ koprodukciójaként jött létre. Az előadás Aleksandar Tišma regénye alapján készült Boris Liješević rendezésében.

Szeptember 21-én, a magyar dráma napján mutathatjuk be a Parasztopera című elődást, melynek írója Pintér Béla, rendezője Keresztes Attila.

Az előadások játszásakor bizonyos felételeket be kell tartani, mint például a testhőmérséklet mérése a színházba való belépéskor, kéz és cipő fertőtlenítése, maszkok viselete, illetve a megfelelő távolság betartása.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..