home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Az újvidéki Apáczai Diákotthon pályázata
2014.07.31.
LXIX. évf. 31. szám

Az újvidéki Apáczai Diákotthon pályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre egyetemi hallgatók, valamint középiskolás lányok és fiúk felvételére. A diákotthon a Maradéki Református Egyházközség tulajdona, működtetője a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete.

A bentlakók számára tanulószoba, könyvtár, négy-hat ágyas hálószoba, ágynemű, fürdőszoba, mélyhűtős jégszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, tűzhellyel felszerelt konyha, számítógép-használat, internethozzáférés (wi-fi), valamint kedvezményes fénymásolási lehetőség áll rendelkezésre. Hetente ökumenikus jellegű áhítatot és oktatási programokat tartanak, ezenkívül a lakók pszichológiai tanácsadást is igénybe vehetnek. A diákotthon nyelve a magyar, a keresztyéni értékek szerinti viselkedés, a szorgalmas tanulás, a házirend betartása és az előadásokon való részvétel pedig elvárás.

Jelentkezni kitöltött pályázati adatlappal lehet, mely a www.vmpe.org.rs honlapról tölthető le. Az adatlapot és a rajta megnevezett egyéb dokumentumokat a következő címre kell beküldeni augusztus 31-éig: Apáczai Diákotthon, 21000 Novi Sad, Ćirpanova 54., telefon/fax: 021/548-259, e-mail cím: nsvmpe@gmail.com

A kollégium eddigi lakóinak is újra kell pályázniuk. Az első alkalommal jelentkező diákokat előzetes időpont-egyeztetés után személyesen is fogadják kollégiumi látogatásra.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..