home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Az ügyészség 12 évre ítélné az iskolai lövöldözés elkövetőjének apját
2023.10.18.
LXXVIII. évf. 42. szám
Az ügyészség 12 évre ítélné az iskolai lövöldözés elkövetőjének apját

Vádat emelt az ügyészség a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában tömeggyilkosságot elkövető fiú szülei ellen.

Az édesapját 12 évre, míg az édesanyját két és fél év börtönbüntetésre ítélnék. Az elkövető fiú a kora miatt nem büntethető, ugyanis a szörnyű tettének elkövetésekor még nem töltötte be a 14. életévét. Jelenleg egy elkülönített pszichiátriai részlegen tartózkodik.    


Fotó: Tanjug

Mint ismeretes, a hatalmas megdöbbenést kiváltó tragédia az idén, május 3-án történt, amikor K. K., a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskola egyik hetedikes tanulója, megölte kilenc iskolatársát és az intézmény biztonsági őrét, valamint további hat személyt megsebesített. A lövöldözés, mint később kiderült, előre megtervezett volt. A fiú az apja fegyverét vette magához, amelynek ismerte a használatát, mert az apjával együtt járt lőgyakorlatokra.

Vádat emeltek, és 3-3 év börtönbüntetésre ítélnék a lövészegylet elnökét és oktatóját, mert hamisan tanúskodtak az eset kapcsán.

Szöveg forrása: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..