home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Az oltár előtt
(Összeállította: re)
2014.06.04.
LXIX. évf. 23. szám
Az oltár előtt

Az idei tavaszi—nyári menyasszonyiruha-divat végre szakít a hagyományokkal. Életünk legszebb napján olyan ruhakölteményben pompázhatunk, amely hűen tükrözi a személyiségünket.

Ilyen például a merész, szexi hátmegoldás, amely különösen nagy slágere lesz az idei szezonnak. Vigyázat: melltartót nem húzhatunk alá!

A 60-as évek divatját idéző, huncut, bájos, mégis elegáns és különleges rövid ruha széles fehér hajpánttal az igazi. Annak ajánljuk ezt a fazont, aki bohókás, lázadó személyiség.

A felül testhezálló, alul sejtelmesen szétterülő ruha visszafogott és romantikus. Szinte sellőnek érezheti magát benne a menyasszony. Tengerparti esküvőkhöz ajánljuk. Általában hosszú fátyollal párosítsuk, hogy a szél szabadon lengesse, miközben kimondjuk a boldogító igent!

Görög istennő az arab éjszakában. A megszokott fehér fátyol helyett izgalmas a fejdísz. Karakteres arcvonású hölgyekhez illik.

Divat ide, divat oda, ezen a napon az a legfontosabb, hogy jó hangulatban legyünk, ezért fontos, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben istennőnek érezhetjük magunkat!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..