home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Az idén is támogatták a muzslyai fiatalok elképzeléseit
Borbély Tivadar
2023.12.14.
LXXVIII. évf. 50. szám
Az idén is támogatták a muzslyai fiatalok elképzeléseit

Muzslyán, Közép-Bánát legnagyobb magyarlakta településén az ifjúság már az első civil szervezetek megjelenésekor aktívan tevékenykedett.

Az első hivatalos és bejegyzett szervezet huszonhárom évvel ezelőtt alakult Muzslyai Ifjúsági Szervezet néven, majd 2009-ben a Muzslyai Ifjúsági Fórum (MIF) nevet vette fel. Az évek során a számtalan jótékonysági megmozduláson kívül a helybeli fiatalok óriási figyelmet fordítottak az ifjúság helyzetének javítására (előadások, szórakoztatóestek, sportnapok…), és aktívan részt vesznek a település társadalmi életében is.

Az idén szórakoztatóesteket és egy nagyobb méretű falucsinosítási, takarítási és faültetési akciót szerveztek, a Magyar Nemzeti Tanács (MNT) támogatásának jóvoltából pedig új asztalokat vásároltak, melyek elősegítették a fiatalokat, hogy néhány előadást és kvíz jellegű eseményeket is szervezzenek helyiségükben.

A muzslyai fiatalok jelenleg a szombati, december 16-ai jótékonysági Karácsonyi Vásár megszervezésén fáradoznak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..