home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Az eddigi sikeres együttműködés folytatása
2023.01.27.
LXXVIII. évf. 4. szám
Az eddigi sikeres együttműködés folytatása

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, valamint Sárközi István, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkárral találkozott. Erről Potápi Árpád János államtitkár úr adott hírt a közösségi médiában.   

A vajdasági magyarság, amint eddig, úgy a jövőben is mindenben számíthat a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatására. Folytatjuk az eddigi sikeres együttműködést közös céljaink megvalósítása, a vajdasági magyar közösség erősítése és szülőföldön való boldogulásának támogatása érdekében – hangoztatta a nemzetpolitikáért felelős államtitkár a Facebook-bejegyzésben.

Fotó: Potápi Árpád János Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..